Følg oss

Kontakt oss

kontakt@privatetterforskning.no
+47 73 10 92 96

Detektiv

Med mange års erfaring fra ulike byråer, kan vi etterforske og løse din sak på den beste og hurtigste måten. Hvis du trenger en detektiv eller utreder innen enhver sakstype, fra forfalskning til tung kriminalitet, så kan vi bistå deg.

Våre medarbeidere står klare til å ta din sak idag

Vi tar oppdrag både i- og uten for Norge. Vårt byrå tilbyr alle tjenester og bruker alt innen teknologi, og vi etterforsker alle type utredninger. Vi samarbeider med detektiver i hele verden. Profesjonell detektiv  jobber 24/7 for å være her for deg og din sak! Vi overvåker det du ber oss om å overvåke.

Privatdetektiv i Norge tar saker når som helst

Vi begynner på din sak allerede i dag! Det eneste en privatdetektiv trenger er en henvendelse fra deg for å kartlegge saken. Noen saker løses på kort tid, og andre kan dra utover uker og måneder. Du bestemmer selv hvor langt du ønsker å lete, men vi vil også gi deg rådgivning hvis vi ser at det er lite eller ingen ting å hente.

Mange saker er komplekse, og det kan være smart å få en tredjepart til å se på saken. Vi er representert i store deler av landet (blant annet i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim), og derfor sier vi at vi er privatdetektiv i Norge, og ikke i en spesifik by eller region. En detektiv er det samme som en privatetterforsker.

Vi gansker – Vi løser saker

Våre medarbeidere har erfaring fra blant annet politi, barnevern, helsevesen, psykiatri og forsvaret.

Våre detektiv-tjenester

Utroskap

Privatdetektiv innen utroskap

Mistenker du at partnern din er utro? Det kan ofte viser det seg at dette stemmer, og våre etterforskere har erfaringen som kreves for å avdekke dette. Vi er svært diskré, og leverer 24/7.

 • Vi har detektiver som spaner på personer.
 • Vi avslører utroskap.
 • Vi observerer og dokumenterer.
 • Vi tar oppdrag når som helst på døgnet.

Forfalskning

Detektiv undersøker forfalsket dokument.

Mistenker du at et dokument eller signatur er forfalsket? Vi har teknisk ekspertise for å bistå deg.

 • Våre detektiver analyserer forfalskede dokumenter.
 • Vi avslører forfalskede signaturer.
 • Vi skriftgransker alle typer.
 • Våre rapporter kan legges frem i norske rettssaler.

Les mer om skriftgransker og dokumentanalyse her.

Svindel

Detektiv fokuserer på svindler.

Er du utsatt for svindel? Som et resultat vil våre medarbeidere bistår deg i å finne svindlerene.

 • Vi etterforsker mennesker og bedrifter.
 • Vi avslører svindlere.
 • Vår detektiv innhenter bevis for å få svindlerene dømt.
 • Vi gir oss ikke før saken er ferdig.

Vi bistår deg gjerne!

Ring 73 10 92 96

Privat detektiv tjeneste og overvåking

Hva kan vi gjøre?

Vi utfører overvåkning og etterforskning for såvel privat som offentlig virksomhet. Våre medarbeidere tar oppdrag for å avdekke underslag, tyveri og annen kriminell aktivitet. Vi yter bistand til forsikringsselskaper og advokater.

Vi utfører oppdrag der parter i rettssaker trenger etterforskning i alle sakstyper for å avdekke faktum. Også private og næringsdrivende kan få hjelp til å avdekke faktum før sak eventuelt reises for å se om det er grunnlag for saksanlegg.

En privat detektiv finner informasjon for klienten sin. Dette er vårt mandat, og vi bruker å si at du ikke ønsker at motparten din bruker oss.

Kontakt en detektiv idag

Alt du skal gjøre er å ta kontakt med oss ved å sende en epost (kontakt@privatetterforskning.no), fylle ut skjemaet nedenfor eller ringe oss på telefon 73109296.

Vi avtaler så å møtes når det passer best for deg.

Bruk vårt kontaktskjema

Når du trenger å samle bevis

Er du involvert i en rettssak? Kanskje trenger du et solid bevis som skal presenteres i rettssaken. Hvis du opplever dette, bør du hyre en etterforsker for å hjelpe deg. De vil hjelpe deg med å avdekke informasjon som er nødvendig i et tvistemål eller i en rettssak. For at du skal lykkes i å innhente bevis, bør det utføres en sivil etterforskning for å samle viktige bevis og informasjon.

Det kan være mange grunner til at du ønsker å bevise noe eller bare finne fakta i en sak. I en straffesak er det høye krav til bevisførsel. Som tredjepart og privatdetektiv Norge bistår vi deg med å finne fakta på den raskeste måte.

Vil dine egne observasjoner vektlegges i bevisførsel? Du tenker nok at det vil det, men våre erfaringer tilsier at retten vil oppleve dette som din subjektive mening. Derfor er det viktig å få et byrå til å undersøke saken og fremskaffe fakta på samme måte som politiet vil gjøre. Først da vil dine bevise vektlegges i en sak, både sivil- og strafferettslig.

Når du trenger å overvåke noen

Vi utfører omfattende observasjoner av objekter. Være seg personer, eiendommer eller andre ting. Uten å bryte noen personvernslover kan vi skaffe til veie opplysninger som kan være svært viktige for deg. Dette innebærer at en privat etterforsker observerer personen, stedet eller et hvilket som helst annet objekt.

Detektiv overvåker en person.

Er det riktig å overvåke noen? Er det lovlig å overvåke noe? Svaret kommer an på hvordan overvåkingen blir utført.

En profesjonell detektiv vet hva han eller hun må forholde seg til av lover og regler.

Vi bruker kun lovlige metoder, og erfaringsmessig er det spaning som er det enkleste og beste verktøyet for en detektiv. Det er kostbart, men det gir også de beste resultatene.

Det er ikke lov til å overvåke mobiltelefoner eller å avlytte rom i Norge. Disse lovene og reglene kjenner vi godt til. Å ta bilder og video er derimot helt lovlig, og vi bruker skjulte kamera under våre operasjoner.

Kan du bruke det rettslig? Ja, det kan du. Vi er dine øyne og ører, og det vi samler inn kan du bruke i en sak. Være seg utroskap og skilsmisse eller en sak av mer alvorlig karakter.

Når du tror at du blir svindlet

Svindel gjenkjennes ved at en eller flere personen har en intensjon om å lure andre mennesker. Et godt eksempel er forsikringssvindel, hvor en kunde lyver til selskapet for å tjene penger.

Vi jobber daglig med å avsløre svindel og svindlere. Det finnes mange mennesker som drar nytte av andres naivitet. Det er strengt ulovlig å svindle noen i Norge.

Som detektiver avslører vi ofte svindlere og finner deres identidet. Dessuten bistår vi deg med å føre en sivil sak mot personen(e) for å få oppreisning for det du har tapt.

Med de rette midlene og metodene kan vi i noen tilfeller løse sakene før de når rettsystemet. Du som klient velger helt selv hva vi skal fokusere på; stille svindlere strafferettslig ansvarlig eller kun få tilbake det du har blitt svindlet.

Visste du at du kan finne ut hvem som står bak et telefonnummer ved å slå det inn i Vipps?

Når du trenger en bakgrunnssjekk

Kanskje skal du ansette en ny medarbeider eller å bli kjent med en ny leietaker? Leter du etter et investeringsobjekt? Hvis det er slik, bør du kanskje ta en sjekk for å finne bakgrunnsinformasjon. Selv om du allerede kjenner til endel informasjon, er det ofte tilfelle at en fagperson vil kunne avdekke mye mer enn det du selv klarer.

Byrået vårt har samlet mer enn 50 års erfaring med due diligence og bakgrunnssjekk!

Hvorfor er vi bedre i dette enn deg? De fleste kan gjøre noen enkle undersøkelser, som å sjekke skattelistene. Vi kjenner til mulighetene som ligger i systemet. På den måten kan vi raskt og effektivt få frem den informasjonen du leter etter.

Mange databaser i Norge er åpne. Man må bare vite hvordan man får tilgang og hvor de ligger. Hvilke biler eier «Ola Nordmann»? Dette kan vi undersøke og finne ut iløpet av et tastetrykk!

Mennesker kan gi et inntrykk av å være en annen person enn den de virkelig er. I mange tilfeller er det viktig for deg å få vite sannheten før det har gått for lang tid. Vi er eksperter i å bakgrunnssjekke mennesker (og bedrifter). Du bruker oss til dette, slik at du kan ta viktige beslutninger.

Koster dette noe?

Ja, du betaler et timesalær (akkurat som hos en advokat). I spaningssaker betaler du kun for tiden vi spaner. I større etterforskningssaker gir vi noe rabatt.

Husk at vi alltid kan hjelpe deg med å få til de beste løsningene innenfor ditt budsjett. Vi ser på ditt budsjett, slik at vi sammen finner den beste måten å løse saken din på.

Det er selvfølgelig helt gratis å snakke med oss, og vi garanterer at du i det minste får noen gode råd. En prat med oss er helt uforpliktende og vi har taushetsplikt!

Lesestoff som vi anbefaler

Mange kontakter oss og spør hva vi anbefaler av lesestoff for barn og unge. Som profesjonelle detektiver vet hva som er realistisk og hva som er ren fantasi. Uten å legge for mye i det anbefaler vi følgende serier.

Detektiv Rumpe

Dette er en japansk serie som er svært underholdende. Detektiv Rumpe er en verden som kan likner litt på Andeby fra Donald Duck. Det er først og fremst humor som detektiv Rumpe fokusererer på. Bøkene er lettlest og vi anbefaler Detektiv Rumpe for barn 3 – 9 år.

I Detektiv Rumpe lærer man mye samtidig som bøkene gir både voksne og barn en god latter. Bøkene inneholder mange illiustrasjoner og tegninger.

For eldre barn anbefaler vi nye frøken detektiv.

Frøken Detektiv

Nye Frøken detektiv er nok det beste for dagens unge og barnn. Bøkene om nye frøken detektiv er en moderne utgave av de gode gamle bøkene som voksne leste i gamle dager.

Nye Frøken detektiv kom i 2007 og er bøker for barn og ungdom fra 8års-alderen. Bøkene om nye frøken detektiv er ikke like lettleste som andre serier i sjangeren. Det er dessuten få eller ingen illustrasjoner i nye frøken detektiv.