Følg oss

Kontakt oss

kontakt@privatetterforskning.no
+47 73 10 92 96

Privatetterforsker Bergen

Da kan vi i privatetterforsker Bergen hjelpe deg å få avklaring i mistankene dine. Vi tilbyr en uforpliktende samtale om din utfordring. Ring oss på 73109296 helt gratis!

Som et av landets største etterforskningsbyrå, skal du føle deg sikker på at alle dine behov. Både blir møtt på en profesjonell måte, og håndtert med 100% konfidensialitet, fra start til slutt.

Ikke er vi bare et team av blide medmennesker, men hver enkelt av oss er spesialister i hva angår privatetterforskning.

Vår brede erfaring innenfor de ulike fagfelt, stammer fra vår egen grunnleggende kunnskap fra tidligere eller nåværende ansettelser. Vi har erfaring fra ulike offentlige sektorer, som blant annet barnevernet, politi- og militær tjenesten. Disse alle krever omfattende kompetansekrav og kvalitetssjekker av personer før ansettelser, og likeledes strenge prestasjonsforventninger under tjenestegjøring.

Vi er spesialister

Under slike ansettelsesforhold, har vi blitt både opplært og formet som spesialister i hvert vårt fagfelt. Dette har gitt oss både verktøy og tilgang til interne kilder med sensitiv informasjon som for offentligheten ikke er tilgjengelig. Alt dette hjelper oss med å yte en både uslåelig og resultat fremmende service i samtlige klienters etterforskningssaker.

Vårt team i Bergen står klare til å bistå i stort sett alle uløste saker. Enten du søker enkle svar, eller har behov for en mer omfattende gransking rundt en enkeltperson eller en gruppe, en eiendom, bedrift, eller andre mål objekter.

Vi tilbyr grundig etterforskning og spanings tjenester, som også er omfattet av god rådgivning både før og under samtlige oppdrag.

Våre privatetterforskere jobber for våre klienter gjennom hele døgnet. Vår profesjonelle og konkurransedyktige arbeidsmoral gjør oss stolte over å kunne henvise til godt over 80% av oppdragene.

Svarene er sjeldent langt unna, så ta kontakt med oss i dag. Vi tilbyr en gratis og uforpliktende samtale, slik at vi sammen kan finne løsninger i din vanskelige situasjon.

Ring 73 10 92 96

Et knutepunkt for detektiver

Våre privatetterforskere finnes ikke bare i Bergen. Vi kan tilby en detektiv over hele landet!

Som et av Norges ledende etterforskningsportal, har vi gleden av å kunne tilby en landsdekkende tjeneste, hvor vi kan bistå klienter som har tilhørighet i flere norske byer. Du finner oss for eksempel i Trondheim, privatetterforsker i Oslo, Asker, Stavanger, Tønsberg, Harstad og Kongsvinger. Hvor du samtlige steder vil finne våre dyktige privatetterforskere, som vil være tilgjengelig, og stå til din tjeneste, døgnet rundt.

Privatetterforsker Bergen
Vårt privatetterforsker team i Bergen

Kontakt privatetterforsker i Bergen

Hvem kan leie en privatetterforsker?

Våre tjenester er rettet mot alle og enhver som trenger vår ekspertise og bistand innen ett eller flere av de tjenester som vi tilbyr. Innen de ulike fagfelt, enten det være seg offentlige bedrifter, advokater, finansinstitusjoner, privatpersoner, omsorgsinstitusjoner, forsikringsselskaper, skoler eller andre i næringslivet.

Samtlige kan kontakte oss med egne forespørsler, store som små, og vi prioriterer alle henvendelser likt.

Ring oss på telefon ( + 47 ) 73 10 92 96 eller send oss en e-post til kontakt@privatetterforskning.no. Vi kan enten ringe deg opp eller avtale en kostnadsfri og uforpliktende samtale. Da får vi en bedre oversikt over din problemstilling. Vi kan også gi deg gode og avgjørende råd for hvordan du skal finne den beste veien ut. Med riktig kartlegging, og med alternativt videre oppfølging fra oss i Privatetterforsker Bergen eller våre andre kontorer.

Bruk vårt kontaktskjema

Folk og røvere – ikke bare i eventyr

Vi lever i en verden hvor vi omringes av mennesker som dessverre ikke alltid har gode hensikter.

Når det vokser en mistanke i deg, er vår hovedoppgave i privatetterforsker Bergen, å bidra til å luke ut ugresset fra den ellers så grønne plenen.

Det finnes et bredt spekter av privat og offentlig kriminalitet og ugjerninger. Disse må eksempelvis politiet må stuve under rya på grunn av manglende tid og ressurser til å følge opp slike saker.

Dette betyr at alt fra voldsofre, til større selskaper som blir utsatt for industri svindel, blir sittende med hodet i hendene. Som følge av at de ikke blir imøtekommet og videre avløst fra vanskelige situasjoner som ofte kan være livsødeleggende.

Så hva med røverne?

Vell, de finnes, og dette i mange ubehagelige utgaver.

Dette kan være alt fra en som misbruker sin verge rolle til sin økonomiske fordel, enten rollen er innunder familiære omstendigheter, eller rollen er gitt til en profesjonell aktør i det offentlige, som skal yte en ellers tillitsfull service.

Andre eksempler kan være

 • Arbeidstakere som stjeler penger fra kassen
 • Toppsjefer som unnviker skatten
 • Partnere som er utro
 • Fosterhjem som antakelig misbruker barn eller ungdom
 • Individuelle eller grupper som driver hærverk eller tyveri
 • Utsatte for omsorgssvikt i hjemmet eller på institusjon

Kriminelle handlinger på nett

Selvfølgelig har vi også de berømte hackere som utpresser, kredittsvindler og truer uskyldige intetanende. De som tror at bilder og opplysninger som de laster opp frivillig på nettet, ofte er beskyttet av de aktuelle sosiale plattformer. Og likeledes føler seg beskyttet av sine egne inngangs passord, som mer enn vanlig, er det samme passordet brukt på samtlige offentlige og private innloggings tjenester. Erfaringsmessig har det vist seg å gang på gang gi hackere en lettere fri passasje til de enkeltes sensitive opplysninger, bilder og annet betydelig og privat for dem.

For å prøve å forhindre at din sensitive informasjon havner i uønskede hender, vil et godt tips fra etterforskere flest være å først og fremst tenke utenfor boksen. Særlig med hensyn til valg av passord, samt skape ulike passord, til de ulike plattformer på nettet.

Organisert kriminalitet

Organisert kriminalitet, herunder hackere, er en svært utbredt gruppe med harde kriminelle. Disse har funnet, og som stadig finner nye veier som gjør det enkelt å bruke kryptologiske algoritmer. Blant annet for å plante krypterte tunneler i alle slags systemer. Disse tillater dem å utnytte både det private hjem og arbeidsplasser. Helt opp til de største selskaper på verdensbasis, og ofte da med fare for svært alvorlige følger. Dersom de klarer å slippe inn for å utføre sine misjoner, og videre slippe unna med disse gjerningene.

Dette er i alles tilfeller en digital hodepine som sjeldent lar seg håndteres av privatpersoner. Og som heller ikke alltid lar seg håndteres av bedriftene og selskapets egne interne dataeksperter.

Her er vi privatetterforskere blitt flittig brukt til å forsøke å rydde opp. Ofte klarer vi å spore tilbake til gjerningspersonene, som i gjennomsnitt ikke har stort større digitale ferdigheter enn oss selv.

Dette er bare en brøkdel av saker som vi har bistått i å håndtere opp gjennom årene løp. Det blir nok dessverre ingen siste gang at vi kommer til å få slike henvendelser fra private og næringsdrivende i fremtiden.

Privatetterforskning i praksis

Vi i privatetterforsker Bergen er så heldige at vi både har den nødvendige kunnskapen, erfaringen, verktøyet, og ellers de interne kilde relasjoner og midler som skal til. Også for å kunne håndtere, og i beste fall løse, ethvert oppdrag som er satt til å utfordrer oss. Og dette, på en svært grundig og effektiv måte.

Står du i en uønsket konflikt med en person eller en bedrift? Bruker vi all vår tid og arbeidskraft, for å forsøke å avløse dine gnagende bekymringer? Ved å finne riktige håndteringer, sammen med deg som klient, å prøve å skape en problemløsning.

Vi er blant annet eksperter på et bredt spekter av profesjonelt teknologisk utstyr. Som ofte har blitt svært avgjørende verktøy i en etterforskningsprosess. Hvor det er kritisk å fremskaffe håndfaste beviser, eksempelvis til kommende rettsaker.

Det har som følge vært suksesshistorier hvor vi blant annet har bidratt til å avverge tilfeller av justismord. Hvilket åpenbart har hatt stor betydning for disse menneskenes velferd og fremtid.

Privatetterforskning i praksis
Privatetterforskning i praksis

Når vi får et klientoppdrag, planlegger vi nøye prosessen videre i forkant av etterforskningen. Blant annet for å kunne håndtere den med minst mulig bruk av tid.

Dette til fordel for våre klienter, som vi ønsker skal føle en oppriktig og støttende velkomst hos oss. Og at de videre kan få mer kjensel av at de betaler mest for etterforskning arbeidet som skjer ute i praksis. Som er mest viktig for de aller fleste, og ikke forarbeidet på kontoret. Ikke bare som ofte føles som tapt og verdig full tid som for mange som står i situasjoner hvor det er kritisk å finne raske svar.

Privatetterforskning i praksis

Som allerede nevnt, har vi både kompetanse og midler til å utføre samtlige oppdrag, på en svært effektiv måte.

Våre arbeidsmetoder er ikke tilfeldige, men valgt med omhu, og er likeledes profesjonelt praktisert i henhold til også etiske regler.

Det er herunder viktig for oss å påpeke at vi til enhver tid håndterer alle og alt som angår en etterforskningssak, med 100% diskresjon og konfidensialitet.

Sikkerheten rundt våre klienters både personlige og profesjonelle liv, vil derfor alltid være høyt prioritert hos oss. Det blir alltid vernet om, under de strengeste krav til personvern.

Vi er på hjul 24 timer i døgnet, enten det være seg bil hjulene eller hjulene på kontorstolen. Alt avhengig av de ulike oppdrag som enten krever etterforskning på personer ute i den fysiske verden. Eller etterforskning på interne bedriftsdata i et datasystem.

Ingen kaffepauser

Vi legger vårt fulle hjerte i alle oppdrag, og bruker mindre tid på kaffepauser med wienerbrød, og mer tid på å finne svar.

Dette er vårt løfte til alle oppdragsgivere.

I Norge i dag, mener vi at vi alle har en rett på å bli hørt og sett,

og viktigst av alt tatt på alvor, og bli imøtekommet med de behovene som blir lagt på bordet.

Derfor er vi privatetterforskere satt mer og mer på kartet over folkevalgte ressurser. Som nok ikke kommer til å bli et mindre benyttet valg i fremtiden.

Vi er her for å fullføre det andre ikke kan! Dette har vist seg å ha gledet mangt et klienters hjerte, økende gjentatte ganger.

Privatetterforsker Bergen har også et tett samarbeid med flere lokale myndighetsinstanser utenfor Norge. Dette gjør oss til en internasjonal ressurs, hvor vi ofte bistår med etterforskning i forsvinningssaker. Enten det har dreid seg om personer eller verdier, og dette videre med mye suksess.

Hva kan Privatetterforsker Bergen tilby?

Vår profesjonelle kompetanse har gitt oss gleden og æren av å bidra til mange verdsatte problemløsninger.

Vår høye arbeidsstandard fra politi og annen offentlig tjeneste, vil alltid være en fortsettende praksis i samtlige privatetterforskning.

Følgende er bare eksempler på hva vi kan hjelpe våre private og offentlige klienter med.

Utover disse, står døren alltid åpen for å se på alle andre henvendelser, store som små.

 • Spaning av personer eller områder
 • Fremskaffing av bevis i form av lyd, bilde og video
 • Teknologisk overvåking av personer og områder
 • Gjenoppretting av slettede dokumenter og bilder på PC og mobiler
 • Svinn analyser
 • Digital overvåking på PC og mobiler
 • Avdekking av identitetstyveri
 • Kredittkort svindel
 • Finansielle opplysninger
 • Spore savnede personer og verdier
 • Observasjoner på arbeidsplass
 • Narkotika sporing
 • Gjenopptagelse av straffesaker
 • Økonomisk kriminalitet
 • Utpressing og trusselbrev
 • Drapssaker
 • Mistanke om misbruk mot personer eller dyr
 • Kidnapping
 • Gjenfinning av verdier
 • Bakgrunnssjekk av ansatte
 • Bistand i forsikring saker
 • Informasjonstyveri
 • Avsløring av pirat omsetninger
 • Justismord
 • DNA analyse og fingeravtrykk
 • Granskning av fremlagte dokumenter fra klienten
 • Avdekke spionasje
 • Avsløre utroskap
 • Vergekonflikter i og utenfor familien
 • Avdekke falske CV opplysninger

Hjelp når du trenger det

Det har ved gjentatte ganger, kommet frem i media at et flertall tidligere ansatte i både politi og helsetjeneste, bærer på mye dårlige erfaringer,og mest av alt dårlig samvittighet, fra den tiden de har jobbet under offentlig tjeneste.

Årsaken være seg mest det faktum at slike offentlige sektorer, sjeldent har hatt de ressurser og et budsjett til å hjelpe alle som har hatt behov for det, som videre ofte har betydd at tidligere ansatte har måttet gi avkall på viktige saker som har hatt behov for sterk oppmerksomhet, noe som sjeldent har falt i smak for de personene som man finner bosatt under uniformene.

Bistand i alle typer av saker

Nå har mange av disse ansatte funnet ny glede i eget selvstendig arbeid som privatetterforskere, og de kan felles nevne den givende følelsen av å endelig kunne ha tid til å hjelpe mennesker, uavhengig av mangfold og behov, akkurat slik de mener at det skal være.

De påpeker at behovene for hjelp, og mangelen på kapasitet i de ulike offentlige sektorer, er en like aktuell problemstilling pr dags dato, om ikke også enda verre enn før.

Vi i privatetterforsker Bergen, kan skrive under på tiltale, og vet at det offentlige systemet i dag, byr på mange utfordringer for mange mennesker som står i sterkt behov for å bli sett og hørt.

Nettopp derfor har vi blitt en svært populær og utbredt ressurs som nødende mennesker har funnet veien til, og ikke angret på. Vi er her for alle, natt og dag, og vår handlekraft drives av vårt oppriktige ønske til å hjelpe mennesker.

Siden vi ikke påvirkes av eksempelvis tids og ressursrammer, har vi frie tøyler til å bruke vår kompetanse der og når den trengs.

Hva vil det så koste å leie en privatetterforsker?

Prislappen på din faktura, vil i stor grad avhenge av deg selv og dine behov, som deretter bestemmer videre omfang av selve etterforskningen, og hva vi vil kunne forvente av både tidsforløp, og nødvendig bruk av teknologisk utstyr og eksternt samarbeid.

Det er altså mange faktorer som spiller inn her, og derfor er det veldig vanskelig å fastslå en pris til klienter på forhånd, for et oppdrag trenger ikke alltid å bli som først avtalt og tenkt.

Noen ganger finner vi svarene raskere enn den forhåndsavtalte tiden vi skulle bruke på etterforskningen, slik at den plutselig kan avsluttes med en rimeligere prislapp.

Andre ganger, kan det være vi ikke finner svarene så raskt som vi ønsker, som videre blir et frivillig valg for klienten om å avslutte eller forlenge oppdragstiden.

Forlengelse av etterforskningsoppdrag

Ved en eventuell forlengelse, vil naturligvis også prislappen stige, men det kan være verdt å nevne at vi ved lengre oppdrag, også har tilgjengelig egne avtaler som kan inngås nærmere, og som vil være mer kostnads vennlig for klienten.

Ta kontakt med oss dersom du ønsker mer utfyllende opplysninger rundt dette, slik at vi kan komme frem til et godt pristilbud.

Våre veiledende priser i skrivende stund er forøvrig 1090 kr pr time, hvor vi ligger på samme nivå med blant andre konsulenter og advokater, og som på generelt plan er vanlig pris for en privatetterforsker i dag.

Igjen nevner vi at prislappen i største grad kontrolleres av deg som klient, og at det i hvert enkelt oppdrag ikke vil hvile noen skjulte kostnader eller overraskelser, verken før, under eller etter at etterforskningen har avsluttet.