Følg oss

Kontakt oss

kontakt@privatetterforskning.no
+47 73 10 92 96

Privatetterforsker utroskap

Vi privatetterforsker utroskap og dokumenterer hva din partner gjør. Å etterforske utroskap er en av de beste løsningene for å finne sannheten. Spør du deg selv om din partner er utro? Isåfall vil en etterforskning fortelle deg hva som er fakta.

Dette bør du gjøre før du leier en privatetterforsker for å avdekke utroskap

Kjenn på følelsen om hvorfor du mistenker utroskap. Er det noe du vet eller er det indikasjoner på at din partner har funnet en annen?

Noter deg gjerne dette på mobilen eller i en bok. Dette vil være viktig å legge frem for oss som privatetterforskere når vi skal hjelpe deg med å finne svaret.

Privatetterforsker utroskap

Typer av utroskap

Det finnes flere ulike typer av utroskap. Vi kan generalt dele dem inn i noen kategorier.

Utro med en one night stand

Dette er vanlig for de som er mye på barer og diskotek. Hvis din partner går mye på byen i helgene, så er det en viss risiko for at han eller hun innimellom havner i sengen med feil person.

Etterforskning av slike utroskapssaker er enkle og utført gjennom observasjon og spaning.

Utro med kollega på jobben

Forskning viser at dette er den mest vanlige kategorien av utroskap. Julebord, seminarer og andre sammenkomster bidrar til at utroskap i jobbsammenheng er mer utbredt enn andre typer av utroskap.

Den største utfordringen med utroskap på jobb er at menneskene møtes ved jevne mellomrom.

Vi bruker observasjon og spaning som verktøy for å etterforske utroskapssaker på jobb.

Power increases infidelity

Forskning tilsier at menn som er utro gjør det dårligere på jobben. Dette er viktig informasjon for arbeidsgivere, for man ønsker hverken utro medarbeidere eller menn som presterer dårlig i jobbene sine.

Samuel Kruger, førsteamanuensis ved University of Texas at Austin

Vi finner en sterk korrelasjon mellom privat utroskap og profesjonell atferd.

Referanse: John M. Griffin mfl. «Personal infidelity and professional conduct in 4 settings». Proceedings of the National Academy of Sciences, 30. juli 2019. doi: 10.1073/pnas.1905329116

Digital utroskap

Noen finner gode venner på nett. Slike vennskap utvikler seg til mer enn bare vennskap i mange tilfeller. Er det utroskap? Mange definerer nettopp dette som digital utroskap. Enten det er på snapchat, Facebook eller Instagram.

Et nært forhold på sosiale medier er også utroskap i mange menneskers øyne.

Kan man tilgi utroskap?

Svaret på om man kan tilgi utroskap er ja og nei. Det kommer helt an på tilliten mellom to partnere. Kan den som var utro få tillit igjen av sin partner? Hvis så er tilfelle går dere videre sammen.

Vårt mandat er å avdekke utroskap. Vi skal altså ikke fortelle dere hva dere skal gjøre videre. Vi kan gi råd og vink, men til syvende og sist må dere to velge.

Ny forskning på området viser at mange klarer å tilgi utroskap.

NTNU-professor Leif Edward Ottesen Kennair

Både partnerens og sitt eget emosjonelle utroskap. Dette bør parterapeuter og familievernkontor være bevisste på.

Referanse: Breakup Likelihood Following Hypothetical Sexual or Emotional Infidelity: Perceived Threat, Blame, and Forgiveness
Grøntvedt, Trond Viggo, Leif Edward Ottesen Kennair, Bendixen, Mons
Journal of Relationships Research, Melbourne Vol. 11, (2020). DOI:10.1017/jrr.2020.5

Mistenker du at partneren din er utro?

Hvis du mistenker at partneren din er utro, er det viktig å nærme seg situasjonen med forsiktighet og empati. Før du trekker konklusjoner, vurder partnerens oppførsel og eventuelle bevis du måtte ha. Har det vært plutselige endringer i rutinene deres, som å jobbe sent eller bruke mer tid på telefonen? Det er viktig å kommunisere åpent og ærlig med partneren din om bekymringene dine, men unngå å anklage dem uten konkrete bevis. Hvis du føler deg komfortabel, kan du uttrykke dine mistanker og be om en forklaring. Det er også viktig å stole på instinktene dine og søke støtte fra venner eller en terapeut. Husk at utroskap er et komplekst problem og kan være et symptom på større forholdsproblemer. Til syvende og sist er det avgjørende å prioritere ditt følelsesmessige velvære og ta skritt for å håndtere situasjonen på en sunn og respektfull måte. 

Det er ofte tegn på utroskap som kan bekrefte eller avkrefte om partneren din er trofast eller ikke. Hos oss jobber vi med å avsløre utroskap. Vi bruker metoder basert på erfaringer som avslører hva din partner gjør. Våre spanere er både menn og kvinner og vi vil finne ut om partneren din er ærlig med deg. Det er større sannsynlighet for å finne sannheten ved å bruke oss. Alle våre ansatte har lang erfaring. Kontakt oss idag for en uforpliktende samtale for å se hva vi trenger for å finne ut om forholdet ditt trenger en gjennomgang.

Hvordan bestiller jeg en privatetterforsker for å undersøke utroskap?

Vi tilbyr flere ulike tjenester for å privatetterforske utroskap. Det er ikke ulovlig å være utro, men det er etisk ugreit.

Vi stiller med detektiv og privatetterforsker på kort varsel i mange norske byer. Deriblant Bergen, Oslo, Stavanger, Sandefjord, Kristiansand og Bodø.

Prisene for spaning kan variere, men per 2024 tar vi kr. 2 000,- inkl. mva. per time. Du kan se våre oppdaterte priser for privatetterforsker her.

Det enkleste er å ta kontakt per telefon 73109296 helt gratis!

Alternativt kan du sende en epost til kontakt@privatetterforskning.no eller bruke kontaktskjemaet vårt her.

Vi har taushetsplikt!

Forbered følgende informasjon:

  • Hva er navnet på personen vi skal spane på.
  • Hvor er personen når vi skal starte spaning (helst en adresse).
  • Hvor lenge vil du at vi diskret spaner på personen?
  • Hvor høy er personen.
  • Hvilken dialekt snakker personen,

Vi følger personen hvor enn han eller hun reiser. I noen tilfeller følger vi til og med til utlandet med fly. Du velger selv hvor mye tid og krefter vi skal bruke på dette.

Vi garanterer diskresjon, så personen vil ikke oppdage oss.

Etter at oppdraget er over vil du få bilder, video og en teksrapport av oss.

Ta kontakt med oss idag, så etterforsker vi gjerne utroskap for deg.

Denne artiklen er skrevet av Thomas Mathiesen. Privatetterforsker og skriftgransker. Les mer om Thomas Mathiesen på hans LinkedIn-profil.